Mercedes-Benz

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések

Európai Regionális Fejlesztési Alap
A projekt azonosítószáma:GINOP-1.2.8-20-2020-00894
A kedvezményezett neve:MBM Auto Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe:Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések az MBM Autó Kft-nél
A szerződött támogatás összege:43.500.000.- Ft
A támogatás mértéke:65,48%
A projekt fizikai befejezési dátuma:2021.12.31

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretén belül a gépparkunk bővítésével komplexebb feladatokat is el tudunk látni, ami a foglalkoztatás elősegítését is eredményezi. A kiválasztott eszköz modellek a munka hatékonyságát növelik, mely szintén a termelékenység növekedéséhez vezet.

Jelen konstrukció keretében egy komplex vállalatirányítási rendszer kerül bevezetésre. A vállalkozás életében olyan fejlődési lépcsőfok érkezett el mely már indokolttá teszi, hogy a 21. század kívánalmainak eleget téve egy komplex vállalatirányítási rendszert vezessen be.  A rendszer egyszerre öleli fel a vállalat pénzügyi gazdasági és szakmai tevékenységeit, így minden munkatársunk használni tudja.

A vállalkozás folyamatosan újabb és újabb kihívásoknak kell, hogy megfeleljen, és az ezekhez való alkalmazkodás folyamatában kulcsfontosságú szerepet tölt be a jelen projektben.  A géppark beszerzésével a szolgáltatás igénybevétele növekszik, illetve az üzleti modell létszámbővítést is eredményezhet hosszú távon. A projektünk céljaként vállalatunk növekedési potenciálját javító, gazdasági teljesítményünk erősítését célzó beruházás valósul meg.

A projekt kezdési időpontja: 2020.09.01.

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2021.12.31.

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap