Mercedes-Benz

Tisztelt Partnerünk, Ügyfelünk!

Meglévő és leendő ügyfeleink, valamint munkatársaink egészsége és biztonsága a legmagasabb prioritással bír számunkra, ezért márkaszervizünkben plusz védelmi és egyben kényelmi szolgáltatásokat is bevezettünk a hatékony munkavégzés érdekében.

  • „HOZOM-VISZEM” szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy Miskolcon és 30 km-es körzetében elmegyünk autójáért, és szervizelés után visszavisszük Önnek. Ezen kényelmi szolgáltatásunk térítés ellenében vehető igénybe. 60 év feletti ügyfeleinknek 50% kedvezményt biztosítunk a térítés összegéből!
  • Téli gumiabroncsának cseréjét, valamint kisebb javítási munkákat akár lakhelyén is elvégezzük.
Szerviz rendelkezésre állás | MBM Auto Kft.

Mindezen tevékenységünket az összes hivatalos követelménynek megfelelve, és a legmagasabb higiéniai szabályokat betartva végezzük!

Tájékoztatni szeretnénk, hogy - a hivatalos szervek koronavírus-járvány terjedésének lelassítását célzó útmutatásainak megfelelően – márkaszervizünk és karosszéria-fényező műhelyünk minden hétköznap 17 óráig továbbra is teljes kapacitással működik.

Amennyiben mégis személyesen hozná gépjárművét márkaszervizünkbe, úgy kérjük, hogy előre egyeztessen kollégáinkkal időpontot, mert ügyfélvárónkban egyszerre két főnél több nem várakozhat!

Telefon: +36 46 900 500

Köszönettel és üdvözlettel,
A Mercedes-Benz Miskolc csapata