Mercedes-Benz

Részletek

Egyre több szolgáltatást biztosítunk Önnek.

A MobiloLife az új autókra érvényes, két évig. Ezután automatikusan megújul, minden, Mercedes-Benz szervizközpont által végzett szervizelés esetén, és a következő kötelező szervizig érvényes – akár 30 évig. Fedélzeti számítógépe az Ön vezetési stílusa alapján kiszámítja, hogy mikor esedékes a következő szerviz. A szervizfüzet bejegyzései bizonylatként szolgálnak, és feljogosítják Önt a MobiloLife keretein belül nyújtott szolgáltatások igénybe vételére.

Nem mindig végeztette hivatalos Mercedes-Benz partnerrel gépkocsija szervizelését? Hiányos a szerviztörténete? Semmi gond. Egyszerűen visszaállíthatja a MobiloLife érvényességét. Bízzon meg bennünk, és vigye oda Mercedes gépkocsiját, ahol leginkább otthon érzi magát – valamelyik műhelyünkbe, ahol megfelelő minőség várja. Köszönetképpen megújítjuk a gépkocsijára vonatkozó mobilitás garanciát a következő esedékes szerviz időpontjáig. A MobiloLife által nyújtott, összes szolgáltatás teljes mértékben költségmentes. Ez a biztosíték arra, hogy sosem hagyjuk Önt magára.

Az érvényesség visszaállítása minden gépkocsi esetében lehetséges, amennyiben az első értékesítés és forgalomba helyezés a 2004. január 1-je utáni érvényességi időszakban történt, és a szervizelés során feltárt hibák javítását szakszervizben végezték el.