Mercedes-Benz

Business Solutions

Az Ön és cége sikere számunkra kiemelten fontos, ezért a pontos szükségletek felmérésével egyedi, testre szabott üzleti megoldásokat nyújtunk.

Finanszírozási, lízing és biztosítási program

Különleges, egyedi finanszírozási, lízing és biztosítási csomagot dolgozunk ki Ön vagy cége számára a Mercedes-Benz Financial Services segítségével.

Ingyenes tesztvezetések, akár több napon át

Tesztautóinkat bármikor ingyenesen rendelkezésére bocsátjuk. Előzetes egyeztetéssel akár több napra is elviheti a kipróbálni szándékozott autót.

Szerviz transzfer szolgáltatás (10 km-en belül)

Munkatársaink megoldják az autó megadott címről történő szervizbe szállítását, majd a visszaszállítást is a kért helyszínre, a szerviz 10 km-es körzetén belül.

Cserejármű

Minden autót lehetőség szerint azonnal javítunk. Amennyiben ez a probléma jellegéből adódóan nem megoldható, és a javítás időtartama meghaladja a 2 órát, - igény szerint - azonos vagy magasabb kategóriájú cserejárművet biztosítunk.

Ha nem kíván élni a csereautó lehetőségével, kényelmes ügyfélvárónkban egy finom kávé és üdítő mellett megvárhatja a szervizelés végét.

Gumi hotel

Téli-nyári gumiját nem szeretné hozni-vinni minden cserekor? Az ideiglenesen használaton kívüli gumiabroncs-szetteket szakszerűen tároljuk.

Kedvezményes bérautó

Az Ön vagy cége bármilyen okból előforduló személygépkocsi hiányára kedvezményes autóbérleti konstrukciókkal kínálunk megoldást.

További információkért, kérjük, keresse kollégáinkat!

Tóth Norbert 
Új személygépjármű értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 30 850 7416 
toth.norbert@mbmauto.hu