Mercedes-Benz

Az új Sprinter Alváz.

100% Önnek.

Minden téren meggyőző.

Már megjelenésében is sokat elárul magáról a Sprinter: formaterve a legmodernebb Mercedes-Benz formanyelvet, a Sensual Purity design-koncepciót követi. A műszerfal teljesen megújult, egyszerre minőségi kialakítást és kiváló funkcionalitást felmutatva. Például az intelligens, moduláris tárolókoncepcióval és a KEYLESS-START kulcs nélküli indítással.

Intelligens összeköttetés, szórakoztatás és tájékoztatás.

Mivel a munka modern világához hozzátartoznak a digitális megoldások, így a Sprintert egy integrált kommunikációs modullal láttuk el, amely a gépkocsi állandó internetkapcsolatának alapját képezi. Ez lehetővé teszi a jelenlegi és a jövőbeni Mercedes PRO szolgáltatások használatát. Előnyei a minimalizált kiesési időktől az előrelátó Karbantartás-menedzsmenten keresztül a Digitális menetlevélig terjednek, amely feleslegessé teszi a papírmunkát.

Magas színvonal a biztonsági felszereltségek terén.

A Sprintert minden téren a biztonságot szem előtt tartva alakítottuk ki. Ehhez már a puszta felépítése is aktívan hozzájárul, amelynek anyagösszetétele és konstrukciója kifejezetten stabil alapokat biztosít. Ezt egészíti ki a számos asszisztens rendszer, hiszen a legtapasztaltabb vezető is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a segítség hasznos lehet.

Gazdaságos, minden tekintetben.

A Sprinterrel egy olyan jármű mellett dönt, amely több, mint 20 éve bizonyítja gazdaságos üzemeltethetőségét. Az új Sprinter jól ismert minőségével és megbízhatóságával folytatja ezt a sikertörténetet. Ennek során a kezdetektől fogva profitálhat gazdaságosságából: az elsőkerékhajtású gépkocsik vonzó kezdő árával és számos konfigurációs lehetőségével, melyek által pontosan azt rendelheti, amire valóban szüksége van.